Onze ervaring

Steenmarter in put

Juist door tijdens klachtenafhandelingen goed je ogen de kost te geven, kun je door de jaren heen heel wat ervaring en kennis op doen. Van het lezen in boeken over steenmarters valt erg tegen, daar er gewoon bijna geen materiaal beschikbaar is. Ook van het bekijken van websites over steenmarters kom je niet veel verder, daar al deze sites geen 'body' bezitten. Kijk! een kort verhaaltje schrijven over de steenmarter in het algemeen is een, maar een compleet levensinzicht betreffende de steenmarters is andere koek. Ik kan rustig spreken over meer dan 25 jaar ervaring uit de praktijk, hetgeen natuurlijk geen zins wil zeggen, dat mijn onderzoek nu af is.

 

Links op de foto ziet u een steenmarter, die in een ruim 5m diepe put is gevallen. Ongeveer 2 uur zijn we bezig geweest om het dier boven te krijgen. Een mooie manier om een steenmsrter beter te leren kennen.

Steenmarter met wasrek Eigenlijk sta ik elke dag weer voor nieuwe raadsels en het leukste hiervan vind ik om ze op de juiste manier op te lossen tot een complete puzzel waar dus geen enkel stukje van mag ontbreken. Hopelijk kom ik ooit eens zover. Het begin is er in ieder geval.
Steenmarter in struikgewas Steenmarters houden van dekking, zoals u hier ziet in het struikgeas bij een huis.
Steenmarter in struikgewas