Informatie over steenmarters voor journalisten van diverse media

Vaak word ik gebeld door journalisten, van TV, radio, kranten of tijdschriften voor een verhaal over steenmarters. Natuurlijk doe ik dit met alle plezier en kunnen de kijkers, de luisteraars en de lezers van alles aan de weet komen over deze beschermde diersoort. Ruim 20 jaar houd ik me nu met de steenmarters bezig en doe ik regelmatig onderzoeken, die soms weer een hele mooie nieuwe kijk op deze beestjes opleveren. Tja! en dan moet ik mijn gegevens weer bij stellen om bij de tijd te blijven en om u de juiste informatie te kunnen verschaffen.

Nu geef ik niet alle informatie vrij, zoals bijvoorbeeld hoe je steenmarters uit je huis kunt verjagen, daar dit nu eenmaal specialistisch werk is en moet blijven. Ook is het zo, dat ieder huis een andere aanpak nodig heeft, want ieder huis heeft zijn eigen opties qua bouw en begroeiing. Een steenmarter verjagen doe je nu eenmaal niet zo maar even, daar de kans namelijk groot is, dat je het beest opsluit en dan beginnen de problemen voor u pas echt. Dus! over deze problematiek zult u in het nieuws niets aan de weet komen.

Verder ben ik eigenlijk best wel open tegen journalisten, ook al zitten er wel eens 'volhouderĀs' tussen, maar ook met deze mensen leer je omgaan. Jaarlijks sta ik ruim 20 persorganisaties (gratis) te woord.

Voor een afspraak kunt u mij tijdens kantooruren bellen op 074-3761464 of 06-12588958.